BENEFIETAVOND

17 juni 2022


BENEFIETAVOND

In het Singer Laren op dinsdag 5 juli

VOOR KINDEREN & MOEDERS UIT OEKRAÏNE  

 

Bereidt u zich al voor op uw zomervakantie? Sta dan ook eens stil bij de zomer van de Oekraïense vluchtelingen in Blaricum, Eemnes en Laren, want hoe zal hun zomer eruitzien?  

Het Singer Laren en de Rotaryclub Laren - Blaricum hebben de handen ineengeslagen om samen met violiste en klassieke muziekfestival organisator Anastasia Kozlova op dinsdag 5 juli in het Singer Laren een benefietoptreden te organiseren. Het wordt een hele bijzondere avond met verschillende artiesten, waaronder musici en dansers met wortels in Oekraïne en Rusland. Allen verlenen belangeloos hun medewerking. 

Met de opbrengst van deze benefietavond willen we bijdragen aan de Summer School voor de vluchtelingen. Hier kunnen zij hun Engels en Nederlands verbeteren om na de vakantie beter in het Nederlandse onderwijs en op de arbeidsmarkt te kunnen instromen. Voor de jongsten is er opvang, zodat ze samen kunnen spelen. Naast de lessen biedt de Summer School ook ontspanning waarbij ze ons land beter leren kennen. En daar is -simpel gezegd- (vakantie)geld voor nodig!  

U KOMT TOCH OOK? Entreekaarten (inclusief 1 lot voor de benefietloterij) à 50 euro kunt u bestellen op www.singerlaren.nl.  

De entreeprijs komt volledig ten goede van het doel!  

Namens de Rotary Laren Blaricum Ewald Frenay 

Nieuwscategorieën