Het Laren Junior Open Toernooi

11 mei 2023


 Het Laren Junior Open gaat dit jaar weer door!! 

Schrijf je nu in! 

Van maandag 12 t/m zondag 18 juni (met mogelijk een voorweekend 10 & 11 juni) hebben we weer het gezellige Laren Junior Open Toernooi bij ons op het park. Een mooie manier voor de jeugd om wat wedstrijden te spelen, goed voor je tennis en vooral nog eens gezellig!  De club en trainers rekenen er ook op dat alle oranje, groen en geel spelers in grote getalen mee zullen doen. 

Voor groen spelers kan je je als dubbels team en/of enkel inschrijven. Alle samenstellingen kunnen jongen/jongen, meisje/jongen of meisje/meisje. Weet dat je dus ook tegen alle samenstellingen kan spelen.

Kijk op mijnknltb.toernooi.nl en schrijf je in voor de verschillende groen of geel onderdelen. Ook voor diegene die (inmiddels) met oranje ballen spelen is er wederom een Laren Junior Open Oranje Evenement. (Klik hier om direct op de juiste pagina van mijnknltb.toernooi.nl te komen voor inschrijving)

Op woensdag 14 juni van 14u-17u strijden de spelers met oranje ballen voor de winst. Om je voor het oranje evenement in te schrijven kijk je op mijnknltb.toernooi.nl en schrijf je in vóór 2 juni. Klik hier om direct op de juiste pagina van mijnknltb.toernooi.nl te komen.

We kijken uit naar gezellige dagen met veel jeugd deelnemers op de club en hopen natuurlijk op mooi tennisweer. IJsjes en andere verwennerijen, muziek en natuurlijk een spannende finale middag op zondag 18 juni. 

Mama en papa, we hebben jullie nodig om dit te kunnen organiseren. Help jij ook mee met een tafeldienst of twee? Hier verwelkom je onder andere de spelers, deelt ballen uit en stuurt de spelers naar de juiste banen. Zonder jullie is het niet haalbaar voor ons dit toernooi te realiseren.

Kijk op de CLUB APP of op LLTC.nl in “mijn club” en dan diensten. Hier staan alle beschikbare tafeldiensten in en kun je met 1 klik je aanmelden. (ps. Dit is niet te beschouwen als vervanging van bardiensten zoals de LLTC deze kent) 

Wij kijken ernaar uit om dit toernooi weer te organiseren en met veel plezier tot leven te brengen!

De Laren Junior Open Toernooileiders 2023,

Eve Flamee, Colette Saraber, Sophie Vos [email protected] 

Nieuwscategorieën