Indeling Zomertrainingen LLTC 2020 en start seizoen  

22 maart 2020


Beste leden, beste tennissers,  
 
Zoals aangekondigd in de nieuwsbrief van afgelopen zondag zijn de lessen ivm het corona virus uitgesteld t/m 6 april. We starten, vooralsnog, weer met de trainingen op dinsdag 7 april. De gemiste 2 weken zullen wij gaan inhalen. Welke weken dat worden, zullen we jullie nog over informeren.  
 
Mochten er nieuwe corona ontwikkelingen zijn, dan zullen wij met nieuwe aanpassingen komen.  
 
De facturen zullen pas geïncasseerd worden als de lessen van start gaan.  
 
Onderstaand vinden jullie de informatie mbt de lessen en de indeling:   Als u en/of uw kind zich heeft opgegeven voor de zomertraining kunt u in bijgevoegd schema zien wanneer de training is. Het betreft een voorlopige indeling. De eerste 2 lesweken zullen door de trainers worden gebruikt om te bekijken of de groepen goed zijn samengesteld. Er kunnen in deze periode dus nog wijzigingen plaatsvinden. We hebben onze uiterste best gedaan om uw kind in te delen op je voorkeurstijd. Als uw kind echt niet kan op de aangegeven tijd kunt u dat melden door een mail te sturen aan [email protected] De trainers zullen in dit geval kijken of er een andere trainingstijd mogelijk is.  
 
Junioren
De trainingen voor de jeugd starten dit seizoen om 15.00 uur, net zoals het begin tijdstip van de lessen voor de jeugd in de winter, met uitzondering van woensdag en vrijdag waar de lessen om 13.00 uur beginnen.  
 
Tevens, zoals ook al bij de nieuwsbrief voor inschrijving te lezen was, zien wij dit jaar voor de jeugd het wedstrijdelement in de vorm van deelname aan de clubkampioenschappen, als onderdeel van ons trainingsprogramma. Tijdens deze week (22 t/m 26 juni) zullen er geen trainingen aan de jeugd gegeven worden met uitzondering van de kinderen die rood spelen en de Mini&Maxi’s. Alle jeugd (Geel, Groen en Oranje) is dus in de gelegenheid om deel te nemen aan de clubkampioenschappen. De trainers zijn dan aanwezig om te kijken bij het spelen van de wedstrijden. Zodat er na de wedstrijden aan de kinderen een terugkoppeling gegeven kan worden.
 
Senioren
Voor de senioren hebben we de lestijden in de avond, op velen verzoek, weer naar een heel uur (60 min, les, waarvan 5 min inspelen en 5 min banen vegen etc) gebracht. De lessen van de senioren in de avond starten om 19.30 uur.  
 
Algemeen   
Voor ons lesreglement, verwijzen wij jullie naar YourTennis, tennisacademie t Gooi. Hier zijn ook de vakantie- en feestdagen te vinden. Tevens willen we u er nogmaals op wijzen dat om trainingen te volgen, je lid moet zijn van LLTC. Mocht u nog geen lid zijn, kunt u het lidmaatschap formulier vinden op de website van LLTC; www.lltc.nl    
 
Daarnaast willen we van de gelegenheid gebruik maken om u alvast voor te stellen aan een aantal nieuwe trainers die dit seizoen ons op de baan komen versterken:  
 
Introductie Rogier:
Mijn naam is Rogier Beliën en ik ben 43 jaar oud, woonachtig in Castricum, vader van 3 dochters. In mijn werkzame leven ben ik nu ongeveer 25 jaar parttime tennistrainer en inmiddels 15 jaar werkzaam voor de KNLTB als opleidingsdocent en examinator voor de aankomende tennisleraren. In 2009 startte ik vanuit mijn passie voor tennis, sport en onderwijs het kantoor Bureau Goals op, om mijn expertise professioneel aan te bieden aan verschillende partijen. Vandaag de dag is de organisatie uitgegroeid naar een 4-koppig team en heeft Bureau Goals al een aardige portfolio opgebouwd met aansprekende opdrachtgevers. (www.bureaugoals.nl) Ik begon ooit als student aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en ben dus opgeleid als leraar lichamelijke opvoeding. Met heel veel plezier heb ik op deze Academie jarenlang sportleraren mogen opleiden. Altijd in combinatie met tennisles geven en het verzorgen van de A, B en C opleiding voor de KNLTB als opleidingsdocent. (zelf dus ook in het bezit van de A, B en C licentie) Met heel veel plezier verzorg ik hier een aantal tennislessen, altijd met als doel om ‘van een ieder een beter tennisser’ te maken!  
 
Introductie Riemer:  
Mijn naam is Riemer Sijbring en ik ben 29 jaar oud. Ik woon sinds kort in Rotterdam, waar ik naast mijn werk als tennistrainer een deeltijd studie tot leraar Engels ga volgen.   Na mijn studie politieke wetenschappen in Amsterdam, ben ik mijn hart achterna gegaan en heb ik een carrièreswitch naar tennistrainer gemaakt. De afgelopen 5 jaar heb ik fulltime tennisles gegeven, achtereenvolgens in Portugal, op Curaçao en in Zwitserland. Dit wordt dus mijn eerste baan als tennistrainer in Nederland, en ik heb er ontzettend veel zin in!    Ik kijk er naar uit om binnenkort jullie trainer te mogen zijn in Laren. In mijn lessen staat het plezier centraal, waardoor verbetering van je spel vaak als het ware vanzelf volgt!    
 
Introductie Brigitte:  
Even voorstellen! Mijn naam is Brigitte Bierenbroodspot, 32 jaar, geboren en getogen in Amsterdam en woon alweer 10 jaar samen met mijn vriend in Amersfoort. Tennis in het Gooi is mij niet onbekend, de afgelopen zeven jaar ben ik als fulltime trainer werkzaam geweest bij GLTC Het Spieghel. Toe aan een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden in een parttime functie bij de Larense LTC. Naast de trainingen op LLTC verzorg ik ook nog conditie- en krachttrainingen voor tennissers en voetballers in Amersfoort en Utrecht. Ik ben van nature een fanatieke trainer die probeert, ongeacht het niveau van de spelers, het tennisspel naar een hoger niveau te tillen. Als ik niet op of om de tennisbaan te vinden ben dan toer ik graag op mijn motor en ik ben sinds een jaar verslaafd aan skiën. Ik kijk uit naar mijn start in Laren en heb er alle vertrouwen in dat we er met zijn allen een mooi zomerseizoen van gaan maken!  
 
Voor de indeling verwijzen wij graag naar de bijlage. Het schema is ook terug te vinden op de LLTC website op de Homepage.
 
Vragen? Stuur een mail naar [email protected].
 
Graag tot ziens op de baan!  
 
Timo, Ramon, Andoni en Giordy
 
zie schema onder aan deze link.

Zomerindeling 20 maart.xlsx

Nieuwscategorieën