Ledenvergadering stemt in met de aanleg van vier Padel banen

30 juni 2021


Als LLTC staan wij voor “Het Plezier van Sporten, Samen en Dichtbij”. Steekwoorden die hierbij horen zijn “positief, luchtig, passie tennis, vrienden, familie, samen verantwoordelijk zijn, onderdeel zijn van, voor iedereen, familiair en lokaal”. Om onze visie te laten leven kennen wij vier kernwaarden (ambitieus, vrij, vitaal en gezamenlijk). Op elke van de vier kernwaarden hebben we een activiteiten programma gedefinieerd om, met de hulp van de leden, invulling te geven aan deze waarden.

In de kernwaarde ‘ambitieus’ ligt ook de opdracht opgesloten dat we als bestuur en lid van de LLTC verantwoordelijk zijn om de LLTC toekomstbestendig te leiden. Het is ook daarom dat wij op de ALV van Maart jl. instemming hebben gevraagd en gekregen van de leden om twee banen te vervangen door All Weather banen en het is ook daarom dat we gisteren op de BALV instemming gevraagd hebben aan de leden voor de uitbreiding van de LLTC met de Padel-faciliteiten.

Op een goed bezochte vergadering hebben de leden ingestemd met een viertal vragen die werden voorgelegd. 

  1. Goedkeuring voor het gepresenteerde Padel plan
  2. Goedkeuring investering van 190K voor aanleg vier Padelbanen
  3. Goedkeuring lening van 95K Stichting waarborgfonds Sport (gemeente garantie)
  4. Goedkeuring van voorgestelde afspraken met de LMHC

Hoe verder?

Binnen de LLTC zal een projectgroep bestaande uit Toine van Doremalen, Sophie Vos en Jacqueline Mol het Padel project uitvoeren. Er zijn in het project een aantal beslissingsmomenten : instemming BALV LMHC (4 juli), aanvraag BOSA subsidie, aanvraag garantiefondslening, vergunning, buurtinformatie avond, aanbesteding etc.. We hopen 1 april 2022 bij de start van het nieuwe seizoen zowel de Padel – als de All Weather banen in gebruik te kunnen nemen. Het All Weather project wordt geleid door Eric-Joost Ernst, Duncan Goelst en onze groundsman Richard Suijk. Uiteraard zullen we als bestuur deze projectgroepen ondersteunen daar waar gewenst. 

Als bestuur danken we de leden voor het gestelde vertrouwen om onze ambitieuze plannen gericht op de toekomstbestendigheid van onze mooie club uit te mogen voeren!

Rest ons u allen een zeer fijne zomer te wensen,

Met vriendelijke groet,

Judith Gerritsen

Secretaris

Nieuwscategorieën