Naseizoen LLTC

24 augustus 2021


Beste leden,
 
Wij hopen dat iedereen van een heerlijke zomer vakantie heeft genoten en lekker uitgerust weer aan de tweede helft van het jaar is begonnen. Op de club is het deze zomer gezellig druk geweest. Esther en Ewa hebben afwisselend het rooster gedraaid en kijken samen tevreden terug.  We krijgen veel positieve reacties op de horeca aanpak dit jaar en dat is een compliment voor de twee dames. De LLTC draait op volle toeren. Deze zomer hebben we het ledental van 1018 bereikt en voor het eerst sinds 10 jaar zijn we weer door de magische grens van 1000 leden!
 
Afgelopen week hebben onze leraren de jaarlijkse tennisweek voor de jongste leden georganiseerd wat ook dit jaar met 75 deelnemers een daverend succes is geworden. Helaas moesten we afgelopen zondag het ‘Back to School tennis en BBQ evenement’ verplaatsen naar volgende week zondag 28 augustus.
 
Update Padel en All Weather De Padel Commissie olv Toine van Doremalen heeft deze zomer niet stil gezeten. De aanvraag voor de zogenaamde BOSA subsidie is ingediend, de vergunningsaanvraag is ingediend bij het Gemeente Loket en de documenten voor de aanvraag lening waarborgfonds zijn verstuurd. Belangrijk is ook te vermelden dat we een keuze gemaakt hebben voor de Padel bouwer. Op het moment dat de vergunning door de Gemeente wordt verstrekt zullen we van start gaan. Opening staat gepland voor 1 april 2021.

Zoals in de BALV is besloten zullen we U in het najaar gaan vragen een keuze te maken om lid te worden van de LLTC inclusief Padel of het lidmaatschap van de LLTC tot tennis te beperken. Nieuwe leden zullen zowel Tennis en Padel lid zijn. Hier is geen keuze mogelijkheid. Communicatie hieromtrent zullen we begin oktober met U delen.
 
Ondertussen is de commissie All Weather samen met onze trainer Ramon Kion verschillende All Weather baansoorten aan het testen op tennisverenigingen in het land. In onze tijdsplanning houden we Kerst ’21 aan als oplevering maar dit is met een grote slag om de arm omdat we op dit moment niet goed de capaciteit van de verschillende bouwers kennen.
 
Algemene zaken

  • Het komt nog vaak voor dat er wordt gespeeld zonder af te hangen. Op zichzelf hoeft dit geen probleem te zijn. Alleen indien dit gebeurd na zonsondergang, kan het voorkomen dat uw baan niet verlicht is. Blijf het systeem in de Clubapp gebruiken, dan bent U verzekerd dat Uw baan ’s avonds is verlicht.
  • Het introduceren van niet-leden wordt door ons aangemoedigd. Dit kan leiden tot nieuwe leden. Wees wel zo sportief om een introducé in het clubhuis aan te melden met daarbij de betaling van de verschuldigde € 7,50.  
  • Indien U uw bardienst wilt vervullen kijk dan op de Clubapp naar de mogelijkheden. Doordat Sacha een nieuwe uitdaging in de evenementen branche heeft aangenomen komen we in de laatste maanden van het seizoen capaciteit te kort. Weet U iemand die bijv. voor twee maanden 25 uur per week Esther en Ewa wil ondersteunen, stuur dan Esther ([email protected]) een email bericht.
  • 3/4/5 september LLTC OPEN dubbel toernooi – meld U aan. Het eerste weekend van september wordt voor de 2e keer het OPEN dubbel toernooi op de LLTC georganiseerd. Vorig jaar waren er 100 deelnemers. We hopen dat elk jaar meer tennissers zich inschrijven. Nu de clubkampioenschappen door Corona wederom een seizoen opschuiven is het OPEN dubbel toernooi misschien een leuk alternatief. Inschrijven kan via de KNLTB toernooi site. 

Wij wensen iedereen een goede herstart van het seizoen.

Tot op de LLTC,  
 
Met vriendelijke groet,
namens het bestuur Judith Gerritsen, secretaris 

Nieuwscategorieën