Nieuwsbrief 17/10/2020

17 oktober 2020


Beste leden,
 
Ondanks aangescherpte maatregelen kan er nog steeds getennist worden. Velen van u zijn alweer de hal ingegaan, maar we hopen natuurlijk dat er nog een paar zonnige dagen aankomen richting eind november zodat U nog buiten kunt tennissen.
 
Nieuwe Corona Maatregelen. ·      
 
Alle competities in de amateurwereld zijn afgelast. Zo ook de KNLTB junioren – en senioren tenniscompetitie.  Teamsporten boven 4 is verboden. Tijdens de persconferentie van deze week was er wat onduidelijkheid ontstaan over het dubbelen bij tennis. Inmiddels is bevestigd door het ministerie dat het dubbelen mag, “gelet dient te worden op 1,5 m afstand onderling, wissel met de klok mee, ga niet samen op een bankje zitten en geen high fives”. ·      
 
Het clubhuis blijft gesloten. Publiek is niet toegestaan op het park en alle geplande activiteiten komen helaas te vervallen.
 
Algemene Leden vergadering.
 
Deze stond gepland voor 4 november aanstaande. Gegeven de huidige situatie kunnen wij de ALV niet door laten gaan en verplaatsen deze naar Maart/April 2021.
 
Baanonderhoud.
 
Vanaf 15 november zal begonnen worden met het jaarlijkse baanonderhoud.
 
Vrij spelen en verlichting.
 
Indien U wilt gaan vrijspelen in de avonduren wilt u dan reserveren in het Club app systeem?. Op deze manier kan er op afstand gezorgd worden dat de baanvelrichting aan staat.  
 
Hartelijke groet, Judith Gerritsen

 

Nieuwscategorieën