Santé Laren

17 september 2023


Beste Leden,

Met medeweten van het bestuur wil ik jullie een activiteit, georganiseerd door de Rotary Laren Blaricum, onder de aandacht brengen : Santé Laren.

Santé Laren zal gehouden worden in het Brinkhuis op zondag 15 oktober van 13.30 tot 17.30 uur. Het is een wijn & champagne proefevenement. De wijnhuizen Siersma Wijnadvies, Wijnkoperij De Gouden Ton, Petit Clos, Wijnkoperij Wesseling uit Laren en Ottovino uit Blaricum zullen ieder 5 witte en 5 rode wijnen laten proeven. Deze wijnen kunnen ter plekke besteld worden.

De Rotary zal op het evenement 3 verschillende champagnes laten proeven : 

- Champagne AMYOT, Brut (medaille d’or), per fles 25 euro ; 6 flessen voor €135. 

- Champagne Charles Mignon, premium réserve brut, per fles 35,00 ; 6 flessen voor €200.

- Champage AMYOT, Rosé brut, per fles 35,00 ; 6 flessen voor €200.

De opbrengst van de champagne verkoop gaat naar het goede doel : Stichting Het Vergeten Kind. 100.000 kinderen in Nederland voelen zich vergeten. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. De Stichting Het Vergeten Kind zet zich in voor deze kinderen.

Entree bedraagt. Hiervoor krijg je een proefglas met Santé Laren logo bedrukking. Met dit glas doe je de proeverij. Toegangskaarten voor het evenement kunnen aangeschaft worden op site van het Brinkhuis (www.hartvanlaren.nl).

Op het event, de 15e, krijg je dan bij binnenkomst het glas uitgereikt. Mocht je onverhoopt niet kunnen en wel geïnteresseerd zijn in het steunen van het goede doel middels aanschaf van de champagne dan kun je bij mij in de voorverkoop de champagne bestellen (alleen per doos van 6) door mij een email te sturen ([email protected]). Ik zal per reply een bevestiging sturen.

Boek hier rechtstreeks tickets

Hoop jullie te treffen op de 15de oktober.

Met sportieve tennisgroet, Ewald Frenay 

Nieuwscategorieën