Status aanleg TopClay All Weather Banen : Onderlaag schuimbeton gestort, vertraging ten aanzien van verlijmen bovenlaag.

12 november 2022


Status aanleg TopClay All Weather Banen:

Onderlaag schuimbeton gestort, vertraging ten aanzien van verlijmen bovenlaag.      

 

Beste leden,

Inmiddels zijn wij alweer een aantal weken bezig met de aanleg van TopClay All Weather op baan 1 tot en met 5. De afgelopen week is de schuimbetonlaag aangebracht.

Hoewel het weer tot en met heden heeft meegezeten en de werkzaamheden volgens plan zijn verlopen, heeft de baanbouwer Wijnbergen aangegeven de volgende stap in het proces, zijnde het verlijmen van de speelmat aan het schuimbeton, in het voorjaar te willen laten plaatsvinden.  Verlijming van de speelmat bij vochtig weer in de komende wintermaanden komt de uiteindelijke kwaliteit van de oplevering niet ten goede.

Als bestuur gaan wij voor 100% kwalitatieve banen en willen hier geen enkel risiko (laten) nemen. We hebben dan ook ingestemd om dit in het voorjaar te doen zodat de banen officieel op 1 april bij de start van het nieuwe seizoen 2023 geopend kunnen worden.

Op 21 november aanstaande zullen de lijnen op de resterende gravelbanen, muv baan 8, eruit gehaald worden. Baan 8 zullen we, zolang de baan bespeelbaar blijft, ‘open’ houden.

Met vriendelijke groet,

Ewald Frenay, Voorzitter

Nieuwscategorieën