Update ALV april 2023.

21 april 2023


Bestuurswissel LLTC een feit ; Oplevering All Weatherbanen opnieuw uitgesteld en ALV vraagt om meer druk vanuit LLTC op behoud indoor tennis Sprokkelenburg.

De ALV heeft gisterenavond ingestemd met de benoeming van Cazijn Langeler als voorzitter van onze tennisclub. Hiermee volgt hij ondergetekende op die samen met Geert van Iwaarden en Judith Gerritsen het LLTC bestuur heeft gevormd sinds Juni 2019. Als vertrekkend bestuur laten we een bloeiende vereniging achter met een sterk fundament :

Met Esther hebben we een verenigingsmanager die de operationele continuïteit op de club waarborgt
Esther, Ewa en Anneke vormen samen het horeca team waar klantgerichtheid bovenaan staat
Richard, onze groundsman, heeft het onderhoud van het clubhuis, park en tennisbanen onder zijn beheer en alles ligt er tot in de puntjes verzorgd bij
De samenwerking met onze tennisleraren vormt al jaren de basis voor de vele uren die onze leden tot tevredenheid afnemen in trainingstijd.
Financieel staan we met name door de sterke stijging van leden er zeer goed voor : we hebben een gezonde kaspositie
Het ledenaantal is de afgelopen jaren met 10% gegroeid tot 1107 leden. Opmerkelijk de stijging onder de junioren (+20% tot 420 leden)

We hebben er alle vertrouwen in dat Cazijn en zijn medebestuursleden (Nadine, Melle, Jeroen en Tim) de LLTCverder zal ontwikkelen de komende jaren.

Tijdens de ALV hebben we de aanwezige leden moeten mededelen dat de oplevering van de AW banen 1 tot en met 5 wederom op zich laat wachten. Waar de weersverwachtingenoptimaal leken hebben we toch een ommekeer gezien : ‘kouden nat’, waardoor een start met de verlijming niet gemaakt kon worden deze week. Ook de komende week zijn de vooruitzichten somber. Onze hoop is nu gevestigd op een start de eerste week van Mei.

Een belangrijk onderwerp voor onze leden, voor de tennisacademie maar ook voor de lokale politiek is de toekomst van de tennishal de Sprokkelenburg. De huidige erfpacht voorziet in een bescherming van indoor tennis (“meerderheid van de beschikbare ruimte moet tennis zijn”). De ALV heeft benadrukt dat het bestuur zich verder moet inspannen richting college en gemeenteraad om indoortennis in Laren te beschermen. Het nieuwe bestuur zal dit opvolgen.

Rest mij, mede namens Geert en Judith, U als lid van de LLTC te danken voor het vertrouwen dat U in ons heeft gesteld de afgelopen 4 jaar. Als aftredend bestuur beseffen wij zeer goed dat zonder de hulp van vrijwilligers een vereniging niet kan functioneren. Zonder mensen te willen vergeten wil ik met name Henriette Willems- ter Keurs (VCL) en Dany Felten (junioren) noemen en danken voor hun tomeloze inzet voor de club.

Wij wensen U een heerlijk tennisseizoen, namens Bestuur 2019-2023

Ewald Frenay

Nieuwscategorieën