Wist u dat...

26 november 2023


Aan alle LLTC leden,    

Het natte winterseizoen is alweer een paar weken onderweg. Wat een geluk dat we sinds dit jaar all-weatherbanen hebben, want ondanks de regen hebben velen van jullie alsnog regelmatig kunnen spelen.

Daarnaast zullen we de goed onderhouden gravelbanen beschikbaar blijven stellen totdat de temperaturen te laag zijn en de banen beschadigen. Dus, niet alleen de vele lessende (jeugd)leden, maar ook vrijspelende leden zijn van harte welkom om de komende maanden zoveel mogelijk te spelen op de reguliere gravelbanen en de all-weatherbanen.    

Beschikbaarheid AW-banen: Gedurende de gehele week zijn de AW-banen ruim beschikbaar voor vrijspelende leden. Alleen van 15:00 tot 18:30 uur zijn alle AW-banen bezet voor onze lessende jeugdleden, die naast school op geen ander tijdstip kunnen trainen. Dit betekent dat er door de week, vooral tussen 09:00 en 15:00 uur en tussen 18:30 en 22:00 uur, meerdere banen vrij zijn voor vrijspelen.

Daarnaast zijn er in het weekend eigenlijk altijd nog banen beschikbaar, dus wees welkom!    

Openingstijden Clubhuis: Tijdens het winterseizoen hebben wij aangepaste openingstijden voor ons clubhuis: Maandag t/m donderdag 09:00-22:00 uur Vrijdag 09:00-18:00 uur. Weekenden: bij minstens 5 afgehangen banen zal Esther proberen het clubhuis te openen van 10:00-14:00 uur.    

Vertrouwenspersoon: We zijn op zoek naar iemand man/vrouw die bij onze club de vertrouwenspersoon wil zijn. De vertrouwenspersoon is bereikbaar voor alle leden van de LLTC en biedt een luisterend oor wanneer je te maken hebt gehad met mogelijk grensoverschrijdend gedrag. De vertrouwenspersoon is geheel onafhankelijk, vervult zijn/haar taak vrijwillig en informatie wordt altijd vertrouwelijk behandeld. De vertrouwenspersoon is er om met jou te praten en je een luisterend oor te bieden. Interesse?

Of meer willen weten hier over? Neem contact op met [email protected].    

We wensen alle leden een mooi winterseizoen!    

Hartelijke groet,

namens het gehele LLTC bestuur, Cazijn Langeler.  

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 531 1082

Adres

Eemnesserweg 33
1251 NB Laren

KVK-nummer

40516127