Bar- en klusdienst

ALGEMEEN

Indien u een bardienstverplichting heeft (zie horeca voor toelichting) kunt u op deze pagina zien wat de spelregels zijn voor het vervullen van uw bardienst en hoe u zich hiervoor kunt inschrijven.

Vele leden hebben nu al een paar seizoenen bardiensten gedraaid. Voor komend seizoen doen wij graag weer een beroep op uw hulp achter de bar! Er komt wel wat kijken bij het draaien van een bardienst: overheerlijke koffie serveren, een lekker biertje tappen, bestellingen doorgeven aan de keuken, bedienen van de kassa en de afwasmachine etc.​

U staat er echter nooit alleen voor, er is in principe altijd een van de horecamedewerkers aanwezig als aanspreekpunt. De bardiensten zijn alleen ingedeeld op de piekmomenten, dus tijdens evenementen (competitie, dag- en weektoernooien, etc.). Dan hebben wij toch echt graag wat extra hulp erbij! De twee bardiensten kunnen vervuld worden tijdens een ochtend-, middag-, borrel- of avondshift van elk 3 uur. De mogelijkheid is er ook om 2 bardiensten aansluitend op elkaar te draaien.

​De inschrijving voor de bardienst vindt digitaal plaats, voor de start van het nieuwe seizoen ontvangt u een e-mail met meer informatie. Van leden die zich niet inschrijven voor bardiensten wordt verondersteld dat zij deze afkopen. U kunt het bardienstschema bekijken op de KNLTB ClubApp (LLTC vindt u onder Larense L.T.C.), deze app kunt u downloaden op uw telefoon. In de app staat de dienstenplanner. Zo kunt u altijd controleren wanneer u ook alweer bardienst heeft. U schrijft zich via de dienstenplanner in voor de bardienst.

Alleen als u de bardienst door onvoorziene omstandigheden moet wijzigen stuurt u een email naar [email protected].

Vanaf 3 weken voor de dienst bent u zelf verantwoordelijk voor het zoeken van een vervanger en deze door te geven via [email protected].

Kijkt u vooral ook bij het β€˜Barreglement’ (link) welke regels hierbij verder in acht genomen moeten worden.

VRAGEN?

Voor overige vragen kunt u mailen naar [email protected].

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 531 1082

Adres

Eemnesserweg 33
1251 NB Laren

KVK-nummer

40516127