Wintertraining 2019/2020 Junioren & Senioren

INDELING WINTERTRAININGEN 2019-2020

Vanaf maandag 30 september 2019 starten we met de wintertrainingen. Als u of uw  kind zich heeft opgegeven voor de wintertraining, kunt u in bijgevoegd schema zien wanneer de training is. Het betreft een voorlopige indeling. De eerste 2 lesweken zullen door de trainers worden gebruikt om te bekijken of de groepen goed zijn samengesteld. Er kunnen in deze periode dus nog wijzigingen plaatsvinden.
 
We hebben onze uiterste best gedaan om uw kind in te delen op uw voorkeurstijd. Als uw kind echt niet kan op de aangegeven tijd, kunt u dat melden door een mail te sturen naar [email protected] . De trainers zullen in dit geval kijken of er een andere trainingstijd mogelijk is.
  
Voor indeling wintertraining klik hier.

Graag tot ziens op de baan!
 
Timo, Ramon, Andoni en Giordy
 
Lessen Junioren
De lessen bieden we dit jaar op de volgende wijze aan (de tarieven zijn dit jaar iets verhoogd i.v.m. de verhoging van het btw tarief naar 9%):
 
  1. Groepstraining voor oranje, groen en geel. De prijs varieert van € 425  (groep van 4 op 1 baan) tot € 310 (groep van 8 op 2 banen).
Afhankelijk van de aanmeldingen, niveau, leeftijden en verhinderingen, zullen de groepen gemaakt worden en zal er op 1 of op 2 banen getraind worden.
 
      2.  Groepstraining voor rood en mini&maxi groepen.  De tarieven variëren van een groep van 6 voor € 290 tot groep van 8 voor € 220.De lessen voor de mini&Maxi en rode kinderen zullen voornamelijk op de woensdagen en vrijdagen tussen 13.00 en 16.00 uur plaatsvinden en tevens op de maandag, dinsdag en/of donderdag om 15.00 uur.
 
       3.  Daarnaast zijn er natuurlijk de pakketten voor duo (€ 840 per uur) en privé trainingen (€ 1680 per uur) . 
Tevens is het ook mogelijk om meerdere keren per week te trainen. Wil je bv 2 x trainen per week, dan meld je je 2 x voor een lespakket aan.
 
Inschrijven:
Voor winter en zomer lessen moet je je inschrijven via:  www.yourtennis.nl/academies/tennisacademie-t-gooi

Mocht je nog geen account hebben, maak je dit aan en vervolgens kun je je via jouw persoonlijke pagina inschrijven voor jezelf of de lessen voor junioren.
Je kunt kiezen uit verschillende pakketten: de mogelijkheden en de tarieven van de lespakketten staan op deze site vermeld wanneer de inschrijving open is.

Je kunt je dus alleen inschrijven via www.yourtennis.nl/academies/tennisacademie-t-gooi.
 
NIEUW:
Mocht er, voor het komend winter seizoen, na inschrijving van de junioren nog ruimte zijn tussen 15u en 19u, dan bieden wij deze banen aan de Senioren aan. Mocht je hierin interesse hebben, stuur dan een mail naar [email protected]  zodat wij kunnen kijken wat er mogelijk is. Geef hierbij aan: de namen van je team / groep en je voorkeur voor dag(en) en tijd(en). Wij zullen later dan contact opnemen.
 
ALGEMEEN:
Lessen
  • De winterlessen beginnen op maandag 30 september 2019 en eindigen in de tweede week van maart 2020.
  • De  trainingen bestaan uit 20 lessen.
  • De lesuren zijn 50 minuten en 5 minuten inspelen en 5 minuten ballen rapen en vegen.
 
Vakantie & feestdagen
  • Herfstvakantie 19 t/m 27 oktober 2019 is er geen training.
  • Kerstvakantie 21 december 2019 t/m 5 januari 2020 is er geen training.
  • Voorjaarsvakantie 15 februari t/m 23 februari 2020 is er geen training.
 
Bij vragen kun je een mail sturen naar: [email protected]
 
Wij hopen jullie allemaal weer te mogen verwelkomen in de Sprokkelenburg hal.
Wij hebben er zin in!
 
Met sportieve groeten,
Timo Luca, Ramon Kion, Andoni Kapnisakis en Giordy Baron