WEBSITE, NIEUWSBRIEVEN, KNLTB CLUBAPP

De LLTC heeft een eigen website: www.lltc.nl  Op deze website vindt u de meest actuele informatie over evenementen, algemene clubzaken en natuurlijk ook veel leuke foto's.  In het afgelopen jaar is de website circa 28.000 keer bezocht. Hiermee is de website een belangrijk communicatiekanaal geworden.

Naast de website wordt u regelmatig op de hoogte gehouden, van wat er zoal speelt binnen de LLTC, via nieuwsbrieven die uitsluitend per e-mail worden verzonden. 

Sinds 2019 is de mobiele KNLTB ClubApp in gebruik . Met de komst van deze app zijn wij als vereniging beter in staat alle leden snel te bereiken met belangrijke clubinformatie. We kunnen leden verbinden met elkaar en maken het samen tennissen eenvoudiger.
Tevens kunt u in deze app het afhangbord te allen tijde inzien en desgewenst 24 uur van te voren een baan reserveren. Afhangen met uw ledenpas kan alleen op het daarvoor bestemde digitale afhangbord dat in het clubhuis hangt. De fysieke ledenpas zal in 2024 helemaal verdwijnen. U kunt hem nu al wel terugvinden in de KNLTB Clubapp.

De app kunt u in de “google play store” of de “apple store” downloaden:
 App store iOS link: https://itunes.apple.com/us/app/clubapp-1-8/id1450502339?l=nl&ls=1&mt=8
 
Wij adviseren u vriendelijk om deze app te installeren op uw mobiele telefoon. Bij bijvoorbeeld eventuele calamiteiten of uitvallen training zal er via deze app een pushbericht verstuurd worden zodat u direct geinformeerd bent. U dient dan wel in te stellen dat u pushberichten wilt ontvangen.
 
Heeft u nieuws dat u wilt delen en/of foto's voor de website, stuur deze dan naar [email protected] 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 531 1082

Adres

Eemnesserweg 33
1251 NB Laren

KVK-nummer

40516127