Vrijwilligers functies

De LLTC is zo actief, gezellig, sfeervol en vol energie omdat er zo veel verschillende leden zich inzetten voor de club. Veel handen maken licht werk en dat is een filosofie waar wij ons graag aan vasthouden. Verschillende competitieteams nemen al de verantwoordelijkheid voor een evenement gedurende het seizoen, maar er zijn nog meer taken waar we hulp bij kunnen gebruiken. 

Hieronder staan de verschillende vrijwillgersrollen waar we mensen voor zoeken:

* Coördinator Toernooien - er zijn veel mensen die bijdragen aan de club. Soms moeten deze even een herinnering krijgen of wat basisinformatie ontvangen. Aan het begin van het jaar moet met hen kortgesloten worden wie wat doet. Kan jij hier bij helpen?

* Laren Junior Open Commissie - op dit moment is er een geheel nieuwe commissie nodig. Zonder commissie kunnen wij ons Laren Junior Open in 2024 niet waar maken.

* Clubkampioenschappen Commissie -  nieuwe commissieleden zijn nodig voor de clubkampioenschappen. Help jij mee? We hebben al een aantal vrijwilligers, maar zonder team kunnen er geen clubkampioenschappen komen. 

* Toss coördinator -wil jij nieuw leven blazen in een club toss, laat het ons weten.

* Ladder coördinator:  vind jij het ook leuk om te ladderen? Deze functie is veel al ge-automatiseerd en kan vanuit huis in jouw tijd ingevuld worden. Er zal af en toe een vraag beantwoord moeten worden, een e-mail gestuurd worden of een aanpassing in het beheersysteem gemaakt worden. Kan jij dit doen? 

* Jeugdactiviteiten: wat zou jij graag zien voor jouw kind? Om spelen nog leuker te maken voor de kids zijn activiteiten altijd goed. Meld je aan om een evenement te organiseren: jeugd competitiediner, jeugd toss, mid season fris toss of helpen bij de competitie coördinatie Voor deze zaken hebben we veelal draaiboeken. Het is niet moeilijk, hoeft niet heel veel tijd in beslag te nemen, maar het moet wel door iemand gedaan worden. Pas dan blijft het leven op de club. 

Kan jij wat uren in jouw club investeren, wil je meer informatie, heb je vragen over een van de taken hierboven? Heb je andere ideeën over hoe je wilt bijdragen aan ons succes als club, stuur dan een e-mail aan [email protected] of Henriette Willems-ter Keurs [email protected])
Henriette Willems-ter Keurs

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 531 1082

Adres

Eemnesserweg 33
1251 NB Laren

KVK-nummer

40516127