Vrijwilligers Functies

De LLTC is zo actief, gezellig, sfeervol en vol energie omdat er zo veel verschillende leden zich inzetten voor de club. Veel handen maken licht werk, en dat is een filosofie waar wij ons aan houden. Veel competitieteams nemen al verantwoordelijkheid voor een evenement gedurende het jaar, maar er zijn nog meer taken waar we hulp kunnen gebruiken. 

Hieronder verschillende vrijwillgers rollen waar we mensen voor zoeken:

* Website beheerder (overzichtelijk en makkelijk te doen in eigen tijd vanuit huis)

* Vrijwilligers coordinator(s) - er zijn veel mensen die bijdragen aan de club. Soms moeten ze even een herrinering krijgen of wat basis informatie ontvangen. Aan het begin van het jaar moet met ze kort gesloten worden wie wat doet. Kan jij hier bij helpen?

* Toss coordinator (wil jij nieuw leven blazen in een club toss, laat het ons weten)

* Wil jij samen met nog 1 of 2 leden een jeugd activiteit voor je rekening nemen? (competitiediner, slot evenement, mid season fris toss, helpen bij de competitie coordinatie, etc) Voor deze zaken hebben we veelal draaiboeken. Het is niet moeilijk, hoeft niet heel veel tijd in beslag te nemen, maar het moet wel door iemand gedaan worden. 

Heb je tijd om in de club te investeren, wil je meer information, heb je vragen over een van de taken hierboven? Heb je andere ideeen over hoe je wil bijdragen aan ons succes? Stuur een email naar [email protected]