Vrijwilligers Functies

De LLTC is zo actief, gezellig, sfeervol en vol energie omdat er zo veel verschillende leden zich inzetten voor de club. Veel handen maken licht werk, en dat is een filosofie waar wij ons aan houden. Verschillende competitieteams nemen al verantwoordelijkheid voor een evenement gedurende het jaar, maar er zijn nog meer taken waar we hulp kunnen gebruiken. 

Hieronder verschillende vrijwillgers rollen waar we mensen voor zoeken:

* Coordinator Toernooien - er zijn veel mensen die bijdragen aan de club. Soms moeten ze even een herrinering krijgen of wat basis informatie ontvangen. Aan het begin van het jaar moet met ze kort gesloten worden wie wat doet. Kan jij hier bij helpen?

* Laren Junior Open Commissie - op dit moment is er een geheel nieuwe commissie nodig. Zonder commissie kunnen wij ons Laren Junior Open in Juni 2021 niet waar maken

* Clubkampioenschappen Commissie - een geheel nieuwe commissie is nodig voor de clubkampioenschappen. Help jij mee?

* Toss coordinator -wil jij nieuw leven blazen in een club toss, laat het ons weten

* Ladder coordinator: veel al ge-automatiseerd, maar er moet altijd wel een vraag beantwoord worden, een email gestuurd worden of een aanpassing in het beheer systeem gemaakt worden.

* Jeugdactiviteiten:

- competitiediner

- slot evenement oranje/groen/geel

- mid season fris toss

- helpen bij de competitie coordinatie

 

Voor deze zaken hebben we veelal draaiboeken. Het is niet moeilijk, hoeft niet heel veel tijd in beslag te nemen, maar het moet wel door iemand gedaan worden. 

Kan jij wat uren in jouw club investeren, wil je meer informatie, heb je vragen over een van de taken hierboven? Heb je andere ideeen over hoe je wil bijdragen aan ons succes als club? Stuur een email naar [email protected]