Enthousiaste Jeugdleden

Bij de LLTC spelen ongeveer 400 jeugdleden die we graag voor de sport enthousiast willen maken door veel verschillende en motiverende activiteiten te organiseren. Naast trainingen organiseren we verschillende leuke toernooien en clinics in alle leeftijdscatergorieën, toss-middagen en natuurlijk de Clubkampioenschappen. Ook nemen we deel aan diverse competities met een groot aantal jeugdteams.


Minimaxi's (seizoen 2022: geboren in 2015 en 2016)  zijn lid van de vereniging zonder contributie verschuldigd te zijn. Zij krijgen de gelegenheid om tijdens het zomerseizoen een wekelijkse groepstraining te volgen om kennis te  maken met de tennissport. Hiervoor worden trainingskosten berekend. Naast de trainingen worden er nog diverse andere activiteiten georganiseerd voor deze jongste groep. Minimaxi's worden automatisch aspirant juniorlid in het jaar dat zij 8 jaar worden.

Aspirant junior (seizoen 2022: geboortejaren 2013 en 2014). Deze leden betalen € 75 contributie en ontvangen daarnaast een nota voor de training.

​Junioren (seizoen 2022: vanaf geboortejaar 2012) betalen  € 145 contributie. Daarnaast wordt de training hier ook apart berekend. Junioren worden automatisch Senior B in het jaar dat zij 18 worden.