Horeca

OPENINGSTIJDEN

Het clubhuis is geopend op de volgende tijden:

Ma t/m do  09.00 tot 23.30 uur
Vrijdag       09.00 tot 00.00 uur
Zaterdag   09.00 tot 19.00 uur
Zondag     09.00 tot 18.00 uur

Deze tijden zijn richtlijnen. In de zomervakantie en op competitieavonden gelden aangepaste openingstijden. Hiervan brengen wij u op de hoogte via onze digitale nieuwsbrief.

ALCOHOL BOVEN DE 18

De Rijksoverheid heeft besloten om per 1 januari 2014 de leeftijdsgrens voor verkoop van alcohol te verhogen van 16 naar 18 jaar. Vanaf dat moment zijn ook jongeren onder de 18 jaar die in openbare ruimtes alcohol bij zich hebben strafbaar. Het maakt niet uit of de fles of het blikje open of dicht is. Jongeren kunnen hiervoor een boete krijgen. Als vereniging ondersteunen wij deze leeftijdsverhoging. Vanaf 1 januari 2014 zullen wij geen alcohol schenken aan leden en bezoekers die jonger zijn dan 18 jaar. De barmedewerkers zullen bij twijfel vragen om een ID-bewijs. Wij hopen dat alle leden hun medewerking verlenen en begrip tonen voor onze barvrijwilligers die dit uit moeten voeren.


BARBEZETTING
Van 09.00 uur 's ochtends tot 's avonds laat (variabel) zal gedurende het seizoen de barbezetting ingevuld worden door onze vaste horecamedewerkers.
In de zomervakantie gelden aangepaste openingstijden. Hiervan brengen wij u op de hoogte via onze digitale nieuwsbrief.

Esther Berends
Sascha vd Lende
Ewa Klukkert

 

BARDIENST

 Vele leden hebben nu al een paar seizoenen bardiensten gedraaid. Voor komend seizoen doen wij graag weer een beroep op uw hulp achter de bar! Er komt wel wat kijken bij het draaien van een bardienst: overheerlijke koffie serveren, een lekker biertje tappen, bestellingen doorgeven aan de keuken, bedienen van de kassa en de afwasmachine etc.
 
U staat er echter nooit alleen voor, er is in principe altijd een van de horecamedewerkers aanwezig als aanspreekpunt. De bardiensten zijn alleen ingedeeld op de piekmomenten, dus tijdens evenementen (competitie, dag- en weektoernooien, etc.). Dan hebben wij toch echt graag wat extra hulp erbij! De twee bardiensten kunnen vervuld worden tijdens een ochtend-, middag-, borrel- of avondshift van 3 uur. Dit jaar zijn er ook een aantal shifts van 6 uur, deze worden ingezet tijdens de piekmomenten op de club en tellen als twee bardiensten. Dit jaar wordt wederom op beperkte schaal ook de mogelijkheid geboden klusdiensten te draaien in plaats van bardiensten.​
 
De coördinatie van het bardienstenschema neemt Yvette Schut dit seizoen voor haar rekening. De inschrijving voor de bardienst en klusdienst vindt digitaal plaats, voor de start van het nieuwe seizoen ontvangt u een e-mail met meer informatie. Van leden die zich niet inschrijven voor bardiensten of klusdiensten wordt verondersteld dat zij deze afkopen. Wil je nog bardienst draaien maar lukt het niet meer om in te schrijven, stuur dan een mail aan [email protected] .

De inschrijving voor de bardienst vindt digitaal plaats, voor de start van het nieuwe seizoen ontvangt u een e-mail met meer informatie. Van leden die zich niet inschrijven voor bardiensten wordt verondersteld dat zij deze afkopen. U kunt het bardienstschema bekijken op de KNLTB ClubApp (LLTC vindt u onder Larense L.T.C.), deze app kunt u downloaden op uw telefoon. In de app staat de dienstenplanner. Zo kunt u altijd controleren wanneer u ook alweer bardienst heeft. U schrijft zich via de dienstenplanner in voor de bardienst.

Alleen als u de bardienst door onvoorziene omstandigheden moet wijzigen stuurt u een email naar [email protected].

Vanaf 3 weken voor de dienst bent u zelf verantwoordelijk voor het zoeken van een vervanger en deze door te geven via [email protected].

Kijkt u vooral ook bij het ‘Barreglement’ welke regels hierbij verder in acht genomen moeten worden.
VRAGEN?
Voor overige vragen kunt u mailen naar [email protected].
 
BETAALPAS

Let op! Bij de LLTC kan alleen met pin betaald worden.