Horeca & Clubhuis

OPENINGSTIJDEN

Het clubhuis is geopend op de volgende tijden:

Ma t/m vrij 09.00 tot 00.00 uur
Zaterdag    09.00 tot 17.00 uur
Zondag      09.00 tot 18.00 uur

Deze tijden zijn richtlijnen. In de vakantie's en op competitieavonden gelden aangepaste openingstijden. Hiervan brengen wij u op de hoogte via onze digitale nieuwsbrief.

ALCOHOL BOVEN DE 18

De Rijksoverheid heeft besloten om per 1 januari 2014 de leeftijdsgrens voor verkoop van alcohol te verhogen van 16 naar 18 jaar. Vanaf dat moment zijn ook jongeren onder de 18 jaar die in openbare ruimtes alcohol bij zich hebben strafbaar. Het maakt niet uit of de fles of het blikje open of dicht is. Jongeren kunnen hiervoor een boete krijgen. Als vereniging ondersteunen wij deze leeftijdsverhoging. Vanaf 1 januari 2014 zullen wij geen alcohol schenken aan leden en bezoekers die jonger zijn dan 18 jaar. De barmedewerkers zullen bij twijfel vragen om een ID-bewijs. Wij hopen dat alle leden hieraan hun medewerking verlenen en begrip tonen voor onze barvrijwilligers die dit uit moeten voeren.


BARBEZETTING
Gedurende het seizoen zal de barbezetting ingevuld worden door onze vaste horecamedewerksters,
Esther Berends en Ewa Klukkert.

 
 

 

BARDIENST

 Vele leden hebben al regelmatig en met heel veel plezier een paar seizoenen bardiensten gedraaid. Voor komend seizoen doen wij graag weer een beroep op u voor hulp achter de bar! Er komt best wel wat bij kijken tijdens het draaien van een bardienst. Een lekkere cappuccino serveren, de inmiddels niet meer van de kaart weg te denken Feel Good Thee maken, overheerlijke gezonde sapjes maken met de Nutribullet juicer. Maar natuurlijk zult u ook een lekker biertje moeten tappen, bestellingen doorgeven aan de keuken, de kassa bedienen en afrekenen, het terras netjes houden en de voorraad aanvullen.
 
U staat er echter nooit alleen voor, er is in principe altijd één van de vaste horecamedewerksters aanwezig als aanspreekpunt en die natuurlijk ook gewoon meewerkt. De bardiensten zijn alleen ingedeeld op de piekmomenten, dus tijdens evenementen (competitie, dag- en weektoernooien, etc.). Dan hebben wij de extra handjes hard nodig!
De twee bardiensten van elk 3 uur, kunnen vervuld worden tijdens een ochtend-, middag-, borrel- of avondshift. U kunt ook een dubbele shift achter elkaar draaien van in totaal 6 uur.
Dit jaar wordt wederom op beperkte schaal ook de mogelijkheid geboden klusdiensten te draaien in plaats van bardiensten.​
 
De inschrijving voor de bardienst vindt digitaal plaats. Voor de start van het nieuwe seizoen ontvangt u een e-mail met meer informatie. Van leden die zich niet inschrijven voor bardiensten en klusdiensten wordt verondersteld dat zij deze afkopen. U kunt het bardienstschema bekijken op de KNLTB ClubApp (LLTC vindt u onder Larense L.T.C.), deze app kunt u downloaden op uw telefoon. In de app staat de dienstenplanner. Zo kunt u altijd controleren wanneer u ook alweer bardienst heeft. U schrijft zich via de dienstenplanner in voor de bardienst.
 
Wilt u nog een bardienst draaien maar lukt het niet meer om in te schrijven of moet u de door u ingeplande bardienst door onvoorziene omstandigheden wijzigen, stuurt u dan een mail aan [email protected] .

Vanaf 3 weken voor de desbetreffende bardienst bent u zelf verantwoordelijk voor het zoeken van een vervanger en vragen wij u vriendelijk dit door te geven via [email protected].

Kijkt u vooral ook bij het ‘Barreglement’ welke regels hierbij verder in acht dienen te worden genomen.
 
VRAGEN?
Voor overige vragen en of opmerkingen kunt u mailen naar [email protected].
 

Let op: Bij de LLTC kan alleen met pin betaald worden!