Zomertrainingen

Voorafgaand aan het zomerseizoen sturen wij een bericht dat je je kan inschrijven voor de lessen. Op dat moment zijn de links die je hieronder terug vindt niet actief en kan je je nog niet inschrijven. 

Is het seizoen al gestart en wil je meer weten over wat de mogelijkheden zijn? Stuur een email naar [email protected] en een van ons neemt  zo snel mogelijk contact met je op.

Blijf gezond!
Timo, Andoni, Giordy & Ramon

We zijn weer druk bezig met de voorbereidingen van de trainingen voor het buitenseizoen op LLTC. Er zijn wijzigingen voor zowel de trainingen voor de jeugd als de senioren, dus lees de nieuwsbrief goed.

Op maandag 3 april 2023 gaan de lessen van start en zal bestaan uit 19 lesweken. We hebben er zin in!   De lestarieven worden met 5% verhoogd wegens de inflatie.

De inschrijving voor tennislessen is geopend en sluit op zondag 5 maart 2023 INSCHRIJVING.

Je kunt je inschrijven via deze link: Inschrijven zomertraining 2023

Indien je nog geen account hebt, maak je een account aan en vervolgens kun je je via jouw persoonlijke pagina inschrijven voor de lessen voor junioren en senioren. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten: de mogelijkheden en de tarieven van de lespakketten staan op deze site vermeld.

 Indien je nog geen account hebt, maak je een account aan en vervolgens kun je je via jouw persoonlijke pagina inschrijven voor de lessen voor junioren en senioren. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten: de mogelijkheden en de tarieven van de lespakketten staan op deze site vermeld.

Je kunt je dus alleen inschrijven via: https://www.yourtennis.nl/academies/tennisacademie-t-gooi (klik onder het logo van de LLTC op de tekst Larense Lawn Tennis Club en je wordt doorgelinkt naar de pagina waar jij je kunt inschrijven) Hier kun je ook de algemene voorwaarden terugvinden.        

JEUGD

 We hebben een nieuw aanbod voor de jeugd!

De jeugd krijgt de keuze uit twee pakketten:  

Pakket 1: 1 x trainen per week.

Pakket 2: 2 tot 5 x trainen per week.  

Voor alle trainingen geldt een vrije inloop, je traint dus niet meer op een vast tijdstip. Er zijn elke dag tijdsblokken voor verschillende kleuren (oranje, groene en gele bal) en de kinderen kunnen in hun eigen tijdsblok komen trainen.  

Hierdoor kunnen kinderen meer tennissen waardoor hun niveau omhoog gaat en ze kunnen met vrienden/vriendinnen afspreken om op hetzelfde tijdstip te trainen. Hockey, andere sporten en hobby’s vormen op deze manier geen belemmering meer om te kunnen trainen. Komt het een keer niet uit om te tennissen? Dan kom je een andere dag. Kinderen zitten niet vast aan een bepaalde dag, ze bepalen hun trainingsuur/uren zelf. Ook is er door de pakketten meer variatie in trainers en trainingen.  

Ter verduidelijking:

Pakket 1: Als je voor pakket 1 kiest, train je één keer per week een uur van maandag t/m vrijdag in jouw tijdsblok. Je kiest zelf de dag en het uur waarop je komt.  

Pakket 2: Als je voor pakket 2 kiest, kun je in principe elke dag van maandag t/m vrijdag een uur komen trainen in jouw tijdsblok. Je kunt dus 2 x trainen, maar ook 5 x trainen per week. Je kiest zelf de dagen waarop je komt.   Kinderen die gevraagd zijn om competitie te spelen, kiezen altijd voor pakket 2.      

Tijdsblokken:

Oranje om 15-16 uur of 16-17 uur op maandag t/m vrijdag

Groen om 16-17 uur of 17-18 uur  op maandag t/m vrijdag

Geel tussen 17-18 uur of 18-19 uur op maandag t/m vrijdag

Voor Rood (mini’s en maxi’s, (geboortejaar 2016 en 2017) hebben we 1 pakket. Zij kunnen 1 of 2 keer per week een uur komen trainen in hun tijdsblok.

De tijdsblokken voor Rood zijn:  

Woensdag om 13-14 uur of 14-15 uur.

Vrijdag om 14-15 uur of 15-16 uur.

De tijdsblokken zijn ingedeeld naar kleuren. Deze kleuren zijn gebaseerd op het systeem van de kleuren van het KNLTB jeugd tennis. Weet je jouw kleur niet? Na de sluiting van de inschrijvingen zullen wij voordat de lessen starten een nieuwsbrief sturen in welke kleur je kind is ingedeeld.  

Trainingen:

Elk uur staan er genoeg trainers klaar om de kinderen te gaan trainen. De trainers kunnen grote groepen opvangen, maar bij een mindere opkomst kan het ook zijn dat de kinderen in kleine groepjes trainen. De kinderen worden bij aanvang op niveau ingedeeld, daarom is het belangrijk om op tijd aanwezig te zijn. Elke maand is er een nieuw thema waarmee we aan de slag gaan en elke periode wordt afgesloten met een wedstrijdweek.  

Privé-trainingen:

Prive-trainingen kunnen ook nog steeds gevolgd worden. Die lessen zijn wel op een vast tijdstip. Je kunt jouw kind hiervoor inschrijven via Your Tennis.  

Tarieven:

De prijs voor pakket 1 is € 295,-

De prijs voor pakket 2 is € 450,-

De prijs voor mini’s/maxi’s is € 195,-

Prive training: €60 per les.    

SENIOREN

De totale lesduur wordt in de avond teruggebracht van 60 naar 50 minuten. Hierdoor eindigt de laatste training om 22.00 ipv 22.30 uur. Wij hebben dit veranderd omdat in de voorgaande jaren de training van 21.30 tot 22.30 uur te laat bevonden werd.  

In de avonden krijgen we nu de volgende tijdsblokken:

- 19.30 tot 20.20 uur

- 20.20 tot 21.10 uur

- 21.10 tot 22.00 uur  

De lesduur overdag blijft ongewijzigd, dwz een uur. De prijzen zullen in de avond evenredig worden verlaagd aan de lesduur. Senior groepstraining in de avond gaat voor privétraining of duotraining,  

ALGEMEEN  Lesduur

De zomerlessen beginnen op maandag 3 april en eindigen eind september/begin oktober. De zomertrainingen bestaan uit 19 lessen. 

Vakanties & feestdagen

●  Ma 10 april tweede Paasdag is er geen training.

● Meivakantie 24 april t/m 7 mei 2023 is er geen training.  

● Do 18 mei Hemelvaartsdag is er geen training. 

● Ma 29  mei Tweede Pinksterdag is er geen training.·

● Zomervakantie 25 juli t/m 3 september 2023 is er geen training.

Wist je dat…

● Je lid moet zijn van LLTC om lessen te kunnen volgen.

● Junioren en Senioren die afgelopen winter in Sprokkelenburg hebben getraind en nog geen lid zijn, zich dus ook eerst moeten inschrijven

● Je het lidmaatschapsformulier kunt downloaden via de website van LLTC

● Als wij geen inschrijving van je hebben ontvangen, wij je niet kunnen indelen.

● Een lesuur overdag bestaat uit 50 minuten tennisles en 10 minuten zelfstandig warming up, inspelen, ballen rapen en banen vegen.

● Een lesuur in de avond bestaat uit 50 min incl. het ballen rapen en banen vegen.

Bij vragen kun je een mail sturen naar: [email protected] 

Wij hopen jullie allemaal weer te mogen verwelkomen op de tennisbaan.

De trainers hebben er zin in! 

Met sportieve groeten, 

Trainers van Tennisacademie t Gooi

Timo Luca, Ramon Kion, Andoni Kapnisakis en Giordy Baron 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 531 1082

Adres

Eemnesserweg 33
1251 NB Laren

KVK-nummer

40516127