Terug naar overzicht

Back to School toernooi (afgelast)

Clubhuis
24-9-2022 14:00 - 24-9-2022 19:00
Eric-Joost Ernst

*DIT TOERNOOI KOMT HELAAS TE VERVALLEN OMDAT ER TE WEINIG INSCHRIJVINGEN ZIJN!*

Hopelijk volgend seizoen 2023 wel weer een Back to School toernooi...

 


Back to School toernooi - Zaterdag 24 september 2022  

Op zaterdag 24 september organiseren wij een toernooi en BBQ op de tennisclub. Wij hopen jullie allemaal te zien!   

Toernooi Het toernooi vindt 's middags plaats, de voorlopige tijd is van 14-17 uur en is zowel open voor senioren als voor ouder/kind duo's. Senioren kunnen zich zowel als koppel of alleen inschrijven, ouder/kind duo's schrijven zich vanzelfsprekend als duo in. Er wordt alleen gedubbeld, in wedstrijdjes van 30 minuten en er is plek voor 64 deelnemers, dus schrijf je snel in!  

Junioren Voor junioren die graag willen spelen houden wij in ieder geval twee banen beschikbaar om vrij te spelen. Daarnaast is het ook mogelijk om mee te BBQ-en (zie onder).  

BBQ Vanaf 17.00 uur zullen wij de BBQ aansteken voor een broodje hamburger, natuurlijk door de organisatie zelf gebakken op de Bastard barbecue van de club. Deelnemers aan het toernooi zijn ook automatisch ingeschreven voor de BBQ. Daarnaast is de BBQ open voor alle andere leden, en ook voor gezinsleden.  

Kosten Deelname aan het toernooi bedraagt inclusief BBQ €12,50 voor volwassenen en €10,00 voor kinderen. Deelname alleen aan de BBQ bedraagt €11,50 voor volwassenen en €9,00 voor kinderen. Bij de BBQ zijn ook frietjes, salade en een drankje naar keuze inbegrepen. Op de dag zelf kun je het bedrag dat je verschuldigt bent voldoen aan de bar binnen in het clubhuis.

Inschrijving Inschrijven kan uiterlijk tot aan zondag 18 september 18.00uur per email aan [email protected]  onder vermelding van naam en speelsterkte (cijfer voor senioren, kleur voor junioren). Je kan je dus als koppel inschrijven, maar senioren kunnen zich ook alleen inschrijven en worden dan door ons ingedeeld. Inschrijven voor alleen de BBQ kan ook naar het bovenstaande email adres. 

Wij kijken er naar uit jullie te zien!  

Namens ons hele vrijdagavond competitie team, Ewald en Eric-Joost.

  Terug naar overzicht