Terug naar overzicht

Laren Junior Open Toernooi 2023

Clubhuis
12-6-2023 15:00 - 18-6-2023 18:00
Eve Flamee, Sophie Vos, Colette Saraber
Het Laren Junior Open gaat dit jaar weer door!! 
 
Schrijf je nu in! 
 
Van maandag 12 t/m zondag 18 juni (met mogelijk een voorweekend  (10 & 11 juni) hebben we weer het gezellige Laren Junior Open Toernooi bij ons op het park. Een mooie manier voor de jeugd om wat wedstrijden te spelen, goed voor je tennisspel en vooral ook nog eens heel gezellig! 
 
De club en trainers rekenen er ook op dat de oranje, groen en geel spelers in grote getalen mee zullen doen.  Voor groen spelers kan je je als dubbels team en/of enkel inschrijven. Alle samenstellingen kunnen, jongen/jongen, meisje/jongen of meisje/meisje. Weet dat je dus ook tegen alle samenstellingen kan spelen. Kijk op mijnknltb.toernooi.nl en schrijf je in voor de verschillende groen of geel onderdelen. 
 
Ook voor diegene die (inmiddels) met oranje ballen spelen is er wederom een Laren Junior Open Oranje Toernooi. Op woensdag 14 juni van 14u-17u strijden de spelers met oranje ballen voor de winst. Om je voor het oranje evenement in te schrijven ga je naar de site van mijn KNLTB.toernooi en schrijf je in vóór 2 juni. Klik hier om je direct in te kunnen schrijven 
 
We kijken uit naar gezellige dagen met veel jeugd deelnemers op de club en hopen natuurlijk op mooi tennisweer. Wij zullen zorgen voor ijsjes en andere verwennerijen. Op vrijdagmiddag vanaf 15.00 start er een extra feestelijke toernooimiddag waarbij een DJ natuurlijk niet mag ontbreken EN natuurlijk sluiten we het toernooi af met een spannende finale middag op zondag 18 juni. 
 
Mama en papa, we hebben jullie nodig om dit toernooi te kunnen organiseren. Help jij ook mee met een tafeldienst of twee? Hier verwelkom je onder andere de spelers, deelt ballen uit en stuurt de spelers naar de juiste banen. Zonder jullie is het niet haalbaar voor ons dit toernooi te realiseren.
Kijk op de KNLTB CLUB APP of op www.lltc.nl in “mijn club” en dan het kopje diensten. Hier staan alle beschikbare tafeldiensten in en kun je met 1 klik je aanmelden. (ps. Dit is niet te beschouwen als vervanging van bardiensten zoals de LLTC deze kent).
 
Wij kijken ernaar uit om dit toernooi weer te organiseren en met veel plezier tot leven te brengen!
 
De Laren Junior Open Toernooileiders 2023,
Eve Flamee, Colette Saraber, Sophie Vos
 

 

  Terug naar overzicht

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 531 1082

Adres

Eemnesserweg 33
1251 NB Laren

KVK-nummer

40516127