Terug naar overzicht

Nationale Sportkampen

Clubhuis
18-7-2022 09:30 - 22-7-2022 16:30

NATIONALE SPORTKAMPEN

Al 15 jaar de leukste sportkampen van Nederland!

De missie

De Nationale Sportkampen zijn voor het eerst georganiseerd in 2003 en hebben tot doel: het organiseren van de leukste sportkampen van Nederland door heel Nederland, waarbij wij in vakanties de sportparticipatie willen stimuleren, door een gericht aanbod voor zowel breedte- als topsport. Wij geloven dat we kinderen beter kunnen maken in (hun favoriete) sport door sportevenementen te organiseren, waarbij we kinderen positief stimuleren, hen begeleiden met kundige begeleiding en door een gericht aanbod, waarbij plezier, uitdaging en aandacht voor de deelnemer centraal staan.

De filosofie

Het concept van de Nationale Sportkampen is overgenomen uit Amerika en Spanje. In deze landen heerst een echte kampcultuur en is het gebruikelijk om ook in de zomer(vakantie) bezig te zijn met je favoriete sport en je hier verder in te bekwamen. Behalve dat dit een ontzettend leuke, sociale en sportieve invulling van je zomer is, is het ook erg nuttig. Niet voor niets is Spanje één van de toonaangevende landen op het gebied van talentontwikkeling en het voortbrengen van wereldtoppers in het hockey, tennis, rugby, golf en voetbal. 

In Nederland valt op dit gebied nog veel winst te behalen. Plezier is de basis van een goede sporter worden. Door de juiste focus te leggen bij de basistechnieken, veel individuele aanwijzingen en intensief bezig zijn met sport, zorgt deelname aan een kamp voor een belangrijke progressie. Dit doen we met kwalitatief goede en inspirerende coaches, trainers en begeleiders. Om de kwaliteit jaarlijks maximaal te verbeteren wordt gewerkt met de beste trainer/coaches op sportgebied. Door de indeling op leeftijd en niveau kan je het maximale uit jouw kampweek halen. 

Deze week zullen De Nationale Sportkampen plaatsvinden van 18 juli t/m 22 juli van 09.30u-16.30u en in de week van 25 t/m 29 juli van 09.30-12.20u. Hiervoor zal door de organisatie van de Nationale Sportkampen bij de LLTC een 4-tal banen worden gereserveerd. 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de site van Nationale Sportkampen Over Nationale Sportkampen tenniskampen.com.

 

 

  Terug naar overzicht