Terug naar overzicht

Start van de clubladders

Clubhuis
26-3-2021 16:00 - 25-6-2021 16:00
De LLTC voorjaarstladder!
 
Hoe werkt de voorjaarsladder?
 
Periode: 26 maart - 26 juni
 
Categorieën om uit te kiezen: 
Heren, Dames en Gemengd Dubbel 7/8/9
Heren, Dames en Gemengd Dubbel 2/3/4/5/6
Heren en Dames Enkel 2/3/4/5/6
Heren en Dames Enkel 7/8/9
 
Je kunt 3 plekken boven je uitdagen. Als je wint neem je de plaats in van diegene die je hebt uitgedaagd. Als je verliest neem je de plek in van de tegenpartij. Stond je al hoger op de ladder en heb je gewonnen dan heb je je plek verdedigd en blijf je staan.
 
De wedstrijd: Er wordt gespeeld om 2 gewonnen sets met een super tiebreak als derde set. Er wordt ook gespeeld met deuce. 
 
Hoe schrijf je je in?
 
Via de club app of op de website in "mijn" omgeving.

Kies de ladder waarvoor je je wilt inschrijven.

Je kan aan meerdere ladders deelnemen

LET OP: /!\ Als je je als team gaat inschrijven - zoek je eerst je partner op en dan op inschrijven drukken. /!\ Op die manier schrijf jij jullie als team in.

Nadat je jezelf (met of zondere partner) hebt ingeschreven, komt deze competitie te staan bij "mijn (ladder)competities" . (zie clubapp screenshot hieronder)

Na 26 maart kan je aan de slag en gaan uitdagen. Door op ‘uitdaging’ te klikken bij een deelnemer in de ladder, kun je een bericht sturen en een datum voorstellen (het is mogelijk om meerdere opties voor speeldata te versturen). 

Zodra je zo’n uitdaging ontvangt, kun je zelf via de app of website deze accepteren door op ‘uitdaging details’ te klikken. Hier is het mogelijk om de uitdaging te accepteren, af te wijzen of om een andere datum/tijd voor te stellen. 

Als je deelneemt aan de ladder is het natuurlijk de bedoeling dat je ook uitdagingen accepteert en de strijd aangaat. 
  Terug naar overzicht