Restyling clubhuis LLTC

02 april 2024


Beste leden van de LLTC,
 
op de afgelopen ALV van 27 maart '24 heb ik een presentatie mogen houden om te laten zien wat voor plannen er zijn om ons clubhuis van binnen een stuk gezelliger te maken.
Uit de enquete die vorig jaar door het bestuur was geïnitieerd bleek dat jullie ons clubhuis van binnen niet zo gezellig vonden. De bruine houten stoelen waren te hard, de kerkbanken nodigen niet uit om op te zitten en overall bleek dat jullie de bruine tinten erg saai vonden. Ik hoorde deze uitslag pas een dag voor de ALV en dacht meteen dat toeval niet bestaat en dat dit dus ook zo moest zijn dat ik uitgerekend nu met een plan van aanpak kwam.
 
Er ligt een heel uitgewerkt concept waarbij rekening is gehouden dat er meer kleur en warmte moet komen in het clubhuis en op het terras.
 
Op de avond van de ALV zelf heeft Jos Jansen van de Goodmac store in Laren (https://goodmac.nl/) zich als sponsor gemeld en de kosten op zich genomen van de nieuwe kussenhoezen die op de banken liggen die onder de veranda staan. Hier ben ik/zijn wij natuurlijk heel heel erg blij mee!
 
Talkies Magazine sponsort de kussentjes voor in de terrasstoelen zodat deze geen ribbeltjes meer achterlaten in je benen. Hoe fijn is dat voor de dames!
 
Het bestuur heeft budget vrijgemaakt zodat ik nieuwe stoelen mocht kopen voor aan de prachtige boomstamtafel die, by the way, gesponsord is door Jeroen en Nadine Wesselink. De stoelen worden momenteel gemaakt en dit zal nog een kleine 5 weken duren voor die geleverd worden.
 
Ik ben nu op zoek naar sponsoren die een bijdrage willen doen voor onder andere behang. De muur waar de openhaard staat en de lange muur waar de televisie aanhangt kunnen inmiddels na al die jaren wel een opknapbeurt gebruiken.
 
De muur van de openhaard krijgt een lichtgroen bedrukt behang en de andere muur wordt wat donkerder groen. Deze kleuren komen ook weer terug in de stoelbekleding voor aan de boomstamtafel zodat het een samenhangend geheel wordt en waarvan ik denk dat het de gezelligheid en uitstraling binnen alleen maar ten goede zal komen.
Het ontwerp is op de ALV erg enthousiast ontvangen door de leden die aanwezig waren en ook hiervoor is de eerste donatie op de avond zelf al gedaan door Nathalie van Doremalen, waarvoor nogmaals heel veel dank!
 
Daarnaast liggen er nog plannen voor een aantal fijne zithoeken en een comfortabele bank waarop je na de training of competitie lekker kunt neerploffen bij de openhaard.
Dus hoe meer er gedoneerd wordt hoe meer er gerealiseerd kan worden en hoe gezelliger het clubhuis gaat worden.
 
Het hele interieurplan voor het restylen van het clubhuis is kosteloos uitgewerkt door Eefje Langeler Design uit Laren. Je kunt haar creaties volgen op www.instragram.com/eeflangeler.design
 
Wil je meer informatie over de restyling van het clubhuis dan kun je mij altijd contacten en kan ik jou het ontwerp laten zien.
 
Ik hoop dat ik jullie heb kunnen enthousiasmeren om een donatie te doen, zodat we een aanvang kunnen maken met de restyling binnen en hopelijk dan dit najaar een warm en cosy clubhuis hebben.
 
Via deze link Fundraiser by Esther Berends : Doneer en maak ons clubhuis nog gezelliger! (gofundme.com) kom je rechtstreeks op de site van onze Go Fund Me pagina. Iedere euro is er eentje en vele losse euro's maken samen ook een mooi bedrag!
 
Dank voor jouw tijd om dit te lezen en voor vragen, mij gewoon contacten.
 
Hartelijke groet,
Esther Berends
Verenigingsmanager LLTC

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 531 1082

Adres

Eemnesserweg 33
1251 NB Laren

KVK-nummer

40516127